Van depreminde vakfımızın yardım etkinlikleri

Vakıf binamızın açılışı

Yönetim Kurulu Toplantımız

Her ay rutin olarak yapılan Van vakfı Antalya Şubesinin Yönetim Kurulu Toplantısı bu ay Hemşerimiz ve yeni Yönetim kurulu üyesi adayımız ,Emir GÜNDAL’IN sahibi olduğu Khan Otelde yapıldı.Toplantı’ya VİŞAD (Van iş adamları derneği)Genel Başkanı Mehmet Fatih HATUNOĞLU, Gen.sek.Aydın ALTAY, Yön.Krl.Üyesi Yavuz Selim ARAPOĞLU ve Antalya Şb.Başkanı Alper BİŞKİN misafir olarak katıldılar ve dernekleriyle ilgili tanıtım, bilgi ve açıklamalarda bulundular.

Yönetim Kurulu toplantısına Van Vakfı Antalya Şube Bşk.Recai KIRMIZITAŞ,Gn.Sek.Selçuk ÜNSAL,Bşk.Yrd.Uğur YEĞİNALTAY,Muh.Üye Salih TUNCER,Üye Demir DURAR,Üye Veysel GÖKIRMAKLI’NIN yanı sıra 23.03.2014 tarihinde yapılmasına karar alınan Genel Kurul’da yeni yönetime katılacak olan Murat MENZİLCİOĞLU,Cemil AVCI,Emir GÜNDAL,Cemal OSKAY, Hulki TUNCER,Vedat SİNOĞLU,Zeyyad ORHAN,M.Yaşar MÜNCESTER,Alpogan TALAY,Fesih AVCI,Alaettin DİKİCİ,Fatih TEKİN,Ayhan YILDIRIM,Serpil DEDE,Neslihan YALÇIN,Fikret DURMAZ,Fikret BAYRAM,Özhan GÜLER’DE toplantıya katıldılar. Vakıfla ilgili yapılacak çalışmaları görüştüler ve 05.04.2014 Cumartesi günü bir Van gecesi yapılması için de karar aldılar.